Winaks është distributor që përfaqëson brendet botërore të dyerve dhe dritareve. Prej fillimeve të veta në vitin 1999, në Prizren, Winaks ka arritur që të rrisë veten në prezencë që mbulon shumicën e shtetit. Me tre lokacionet strategjike, Prizren, Ferizaj dhe Gjilan, Winaks punëson 37 punëtorë. Nëpërmjet kësaj prezence, Winaks arrin që të sjell në pah ofertat unikate të brendeve Aluplast dhe WinkHaus.